Van den Heuvel Automotive

Nieuwbouwproject

Van den Heuvel Automotive

Nieuwbouwproject

Wederom is Elkor Groep een mooie samenwerking aangegaan met Van den Heuvel Automotive, een bedrijf in de regio West-Brabant die zich sinds 2003 richt op de verkoop en het onderhoud van nieuwe en gebruikte bedrijfs- en personenwagens.

 

Als uitbreiding op het vorige project heeft Elkor ook voor dit nieuwbouwtraject de wensen van deze opdrachtgever gerealiseerd. Het nieuwe pand van Van den Heuvel Automotive hebben wij van A tot Z voorzien van de volledige elektrische installatie. Deze verzameling van componenten zorgt ervoor dat er veilig en comfortabel gebruik kan worden gemaakt van elektriciteit, want ook de verlichtingsinstallatie kan hierin niet ontbreken.

Veiligheid boven alles

Camerabeveiliging is een (preventief) middel tegen diefstal en vandalisme. Om het kantoorpand en de eigendommen van Van den Heuvel Automotive veilig te stellen, is er door Elkor meegedacht bij het opstellen van een beveiligingsplan. Bij de start van de bouw is direct rekening gehouden met het wegwerken van de bekabeling die nodig is voor de inbraakbeveiliging. Nadien is de camera installatie zorgvuldig geïnstalleerd, om zo een optimaal veilige situatie te creëren.

Gerelateerde cases

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!