Stichting Alwel Roosendaal

Onderhoud & Mutatie Huurwoningen

Stichting Alwel Roosendaal

Onderhoud & Mutatie Huurwoningen

Alwel is een woningcorporatie met zo’n 25.000 huizen, parkeerplaatsen en andere panden in de gemeente Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Fijn wonen, dat vinden zij erg belangrijk. Daarom zetten zij zichzelf in voor voldoende, goede, betaalbare en duurzame huizen. Samen met Elkor Groep zorgen zij dat het ook prettig is om in de buurten en wijken te wonen. De woningen voldoen aan alle veiligheidseisen. Elkor Groep heeft hier als installatie specialist aan bijgedragen.

Mutatieonderhoud

Voor de 12.000 woningen van Stichting Alwel verzorgt Elkor het mutatieonderhoud in Roosendaal. Wij dragen er zorg voor dat bij iedere opdracht de elektrische installatie voldoet aan de veiligheidseisen en waar nodig passen wij de installatie aan. Wat deze aanpassingen precies inhouden verschilt per keer. De ene keer is het een wcd (stopcontact) die vervangen moet worden en de andere keer moet de elektra van een nieuwe badkamer geïnstalleerd worden. Alle elektra aanpassingen worden door ons verzorgd en voldoen aan de geldende veiligheidseisen en standaarden van Stichting Alwel.

24/7 Storingsdienst

Niet alleen verzorgen wij het onderhoud en de mutatiewerkzaamheden. Wij verzorgen ook de elektrotechnische storingsopvolging voor woonstichting Alwel. Storingen welke directe spoed eisen worden vaak door ons binnen de 2 uur opgelost. Dit uiteraard in goed overleg met de bewoners. Klant tevredenheid heeft Elkor groep hoog in het vaandel staan. Is een ander tijdstip gewenst of maakt u liever een afspraak voor een aantal dagen later, ons service team staat klaar voor u om dit naar wens in te vullen.

Van het vernieuwen van de elektra tot aan het plaatsen van een nieuwe meterkast, het werk is voor ons nooit hetzelfde. En dat maakt het onderhoud van deze woningen ook juist zo divers. Kleine en grote werkzaamheden, wij zorgen ervoor dat de huurders van Stichting Alwel veilig en comfortabel kunnen wonen.

Gerelateerde cases

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!