Profielnorm Tholen

Specialist in entresolvloeren

Profielnorm Tholen

Specialist in entresolvloeren

Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant op het gebied van entresolvloeren. Vanuit de fabrieken in Tholen bedienen zij klanten in Noord-, West- en Centraal-Europa. Zij bieden u een service op hoog niveau gedurende het gehele proces: van persoonlijk advies en professionele uitwerking tot en met de montage.

 

Elkor Groep x Profielnorm

Afgelopen periode heeft Profielnorm 6.000 m² toegevoegd aan het bestaande pand aan de Energieweg. Dit zorgt ervoor dat het productieproces efficiënter ingericht is en de capaciteit verder uitgebreid kan worden.

Verder zijn er nieuwe kantoren toegevoegd aan het pand. Wij waren met Elkor Groep verantwoordelijk voor de diverse elektrotechnische installaties die nodig waren voor de uitbreiding van dit mooie bedrijf.

De kracht van samen

Dit is niet de eerste samenwerking tussen Profielnorm en Elkor Groep. Beide van origine familiebedrijven hechten veel waarde aan een partnerschap op de lange termijn. Door van beide kanten proactieve en heldere manier van projectaanpak is er inmiddels spraken van een mooie samenwerking. We zijn trots op een opdrachtgever als Profielnorm.

Gerelateerde cases

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen