Service & onderhoud

Naast onze complete installaties en innovatie binnen de elektrotechniek staan wij ook garant voor goede service en langdurig onderhoud. Zo waarborgen we de kwaliteit van ons werk en helpen we u zorgeloos te ondernemen

Zorgeloos kunnen ondernemen

Te allen tijde zetten we alles op alles om kwalitatief werk af te leveren, zowel qua installatie als op het gebied van onze dienstverlening. Toch is het mogelijk dat onze apparatuur een storing kan krijgen. Bij Elkor groep begrijpen we dat u uw handen al vol heeft aan uw eigen werk en onderneming. Daarom staan we garant voor een snelle, kwalitatieve service om zo problemen snel en efficiënt te kunnen verhelpen.

Meerjarig onderhoudsplan

De moderne elektrotechniek vergt onderhoud waar de gemiddelde ondernemer de tijd en expertise niet voor bezit. Daarom bieden wij een meerjarig onderhoudsplan aan waarbij wij op locatie al het onderhoudswerk voor onze rekening nemen. Zo staan wij garant voor de langdurige werking van onze producten, en kunt u gewoon door met uw werk.

  • Voldoen aan alle certificeringen
  • Zijn 24/7 bereikbaar
  • 20+ man op service en onderhoud
  • Meerjarig onderhoudsplan mogelijk
  • Staan garant voor goede service
Neem contact op

Onze service & onderhoud trajecten

Veelgestelde vragen

Ons service-team doet er alles aan om zo snel mogelijk op locatie aanwezig te zijn om uw probleem op te lossen. Het inplannen van een storing gaat in goed overleg met de klant.
Mocht u gegarandeerde responstijden wensen is dit ook mogelijk. Hiervoor kunnen wij met u een onderhoudscontract afsluiten. Hier in kunt u zelf aangeven wat de gewenste responstijd is. Zo bent u altijd gegarandeerd van de gewenste service.

Alle producten die bij Elkor groep worden aangeschaft zijn voorzien van een garantieperiode. Deze verschillen per product, vraag hier dus naar bij uw contactpersoon. In het geval dat onze systemen mankementen vertonen zal een van onze onderhoudsspecialisten langs komen om reparaties uit te voeren. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zorgen we voor een andere passende oplossing.

Onze oplossingen

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!