De Klokkenberg

Modern & authentiek wonen in Breda

De Klokkenberg

Maatwerk op stand

De Klokkenberg is een van de meest bijzondere projecten van Elkor. De Klokkenberg, bij de meeste bewoners in de regio wel bekend als het oude ziekenhuis in Breda wordt verbouwd tot nieuwe woningen en appartementen. Nieuw, maar authentiek, want het pand is een rijksmonument en het aanzicht blijft dus behouden.

Bestaande bouw: net even anders

Het pand bestaat uit vijf onderdelen, de vrouwenvleugel, het zusterhuis, de mannenvleugel, het economiegebouw en het hoofdgebouw. De toekomstige bestemming: mooie, ruime, luxe woningen en appartementen. En het feit dat de woningen gerealiseerd worden in een bestaand pand maakt het dan ook anders dan anders voor Elkor. Normaal gesproken werken we laagsgewijs en zitten alle woningen ongeveer tegelijk in dezelfde fase. In de Klokkenberg leveren we de woningen stuk voor stuk op.

Unieke, luxe maatwerk woningen

En zoveel mensen, zoveel wensen. We leveren bij de Klokkenberg geen standaard woningen op, iedereen heeft zijn of haar wensen aan ons door kunnen geven. Toekomstige kopers zijn daarvoor langsgekomen bij Elkor in Roosendaal, waar we alles stap voor stap hebben doorgenomen. Van het videobeveiligingssysteem tot aan de locatie van de stopcontacten. Het resultaat: 15 unieke maatwerk woningen!

Niet alleen in het pand mag Elkor een steentje bijdragen aan de realisatie van dit luxe wooncomplex. Ook op het omliggende terrein is ons werk te zien in de vorm van duurzame verlichting. Veilig en sfeervol!

 

Gerelateerde cases

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!