Every Day

Werken aan de toekomst

Every Day

Werken aan de toekomst

Every Day is een creatief digitaal bureau in Roosendaal dat flink aan de weg aan het timmeren is. Elkor Groep heeft een bijdrage geleverd aan het verzorgen van een creatieve werkplek voor dit jonge, gedreven bedrijf. De HQ van Every Day is mede dankzij Elkor klaar voor de toekomst!

Van advies tot installatie.

Vanaf het begin van de bouw is Elkor nauw betrokken geweest, van het voorzien van advies tot aan de installatie. Every Day had er baat bij dat dit project snel en adequaat afgerond zou worden. Hierin hebben wij de volledige elektrische installatie en nevenwerkzaamheden voor deze opdrachtgever uit handen genomen.

Vooruitkijken.

Binnen dit project hebben wij de wens voor het uitbreiden van de werkplaatsen direct meegenomen, zodat dit geen probleem vormt in de toekomst. Zo zijn er extra vloerwandcontactdozen, wandgoten en kabelgoten geplaatst én is er passende verlichting geïnstalleerd. Dit alles met de mogelijkheid tot uitbreiding. Ook heeft Elkor meegedacht in de uitstraling van deze elementen: industrieel en zwart, zodat het feilloos in het interieur van Every Day past.

Voor dit creatieve digitale reclamebureau is het gebruik van data een must. Door de stabiele en betrouwbare data-installatie die door ons is aangelegd, functioneren de telefonie en de server altijd naar behoren.

Bezoek de website van Every Day.

Gerelateerde cases

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!