Advisering voortraject

Een project staat of valt bij een goede voorbereiding. Ook bij dit onderdeel wil Elkor Groep betrokken worden. Zo kunnen we met de kracht van samen uw project een succes maken.

Een goede voorbereiding

Elkor Groep is vastberaden om ondernemers gedurende het complete projectproces bij te staan. We staan niet alleen garant voor onze producten en diensten maar leveren ook zorgvuldige nazorg en advisering gedurende het voortraject. Een goede voorbereiding is het halve werk! We werken met een multidisciplinair team dat veel te bieden heeft tijdens deze cruciale stap in uw project. Na kennismaking voeren we een analyse uit, scherpen we het budget aan en helpen we u om de functie van het gebouw te bepalen om hierbij een passende elektra oplossing te vinden.

Analyse en expertise

Voorafgaand aan elk project die we aannemen verzorgen wij een grondige analyse om potentiële kansen en gevaren op te vangen, ons team van specialisten kan vervolgens alles op alles zetten om uw project tot een hoger niveau te tillen. Met vakmanschap en expertise staan we u bij voor, tijdens en na het project.

Wij voorkomen problemen

Het tijdig voorkomen van potentiele boosdoeners kan op de lange termijn veel geld schelen. Wij adviseren hierin. Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van technische voorwaarden, wetgeving en elektrotechniek. Zij zullen hiervan dan ook gebruik maken om uw project vlot, efficiënt en binnen budget in werking te stellen.

Overige oplossingen