Duurzame oplossingen

Naarmate de wereld veranderd gaat de vraag naar duurzame oplossingen in de techniek omhoog. Hier bij Elkor Groep proberen we deze vraag voor te zijn en denken we graag met u mee als het gaat om duurzaamheid binnen uw project.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is iets wat onderhouden en gevoed moet worden. Elkor Groep helpt hierin mee door duurzame oplossingen aan te bieden binnen onze Elektra projecten. Of het nou gaat om zonnepanelen of duurzame materialen, we begeleiden onze klanten bij deze beslissingen en zetten ons specialisme in om duurzaamheid betaalbaar te houden. ­­­­

Solar energy

Solar Energy is een fantastische manier om een steentje bij te dragen aan het milieu, en tegelijkertijd ook aan uw portemonnee te denken. Onze zonnepanelen zorgen voor een lagere energierekening, en voor groene stroom. Een harmonie tussen duurzaamheid en business. Van levering tot installatie, we leggen het gehele traject aan. Dat is de kracht van Elkor Solar Energy.

Groene techniek

We bieden ook diverse producten en diensten aan met duurzaamheid in oog. Zo specialiseren we ons in all-electric woningen in, 0 op de meter woningen en Domotica systemen die helpen met verlichting en klimaat. Daar bovenop hebben we ook monitoringsystemen om u te helpen goed op uw energie verbruik te letten.

Overige oplossingen