Appartementencomplexen

Wij verzorgen de gehele elektrotechniek binnen appartementencomplexen, van kleine geïsoleerde projecten tot grote aanbouwingen.

Expertise op grote schaal

Stelt u zich eens voor: u gaat een groot appartementencomplex bouwen waarmee u honderden mensen gaat voorzien in hun ultieme woondroom. Dat is natuurlijk een prachtig project. Voor een dergelijke uitdaging is het prettig om te werken met betrouwbare partners die vanwege diverse expertises u kunnen voorzien in een totaaloplossing. Elkor Groep is zo’n partner. Van advisering tot realisatie. Van beveiliging tot onderhoud.

Totaaloplossingen voor uw appartementencomplex

We hebben in de jaren uiteenlopende projecten mogen uitvoeren met betrekking tot appartementencomplexen. Van de kleinere, maatwerk projecten met een tiental woningen tot aan de grotere appartementencomplexen met meer dan 600 appartementen. Door deze uitgebreide ervaring en diverse expertises kunnen we praktisch alles uit handen nemen. Kortom, een echte totaaloplossing.

Meer dan installatie alleen

Naast de volledige elektronische installatie hebben wij nog veel meer te bieden. Het liefst zijn wij zo vroeg mogelijk betrokken bij uw project. Zo weet u voor u begint met de bouw precies waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten. Maar ook na de realisatie van het project zijn wij er voor u. Zo nemen wij ook de beveiliging van het gebouw voor onze rekening, een niet te onderschatten onderdeel van het project. Verder verzorgen wij ook nog regulier onderhoud en inspectie om de kwaliteit van het werk, zowel dat van u als van ons, te kunnen waarborgen.

  • Installatiepartner sinds 1977
  • Jarenlange ervaring
  • Voldoen aan alle certificeringen
  • Innovatief & duurzaam
  • Bouwen volgens BIM
Neem contact op

Onze appartementen complexen projecten

Veelgestelde vragen

Absoluut! Elkor Groep investeert veel tijd en energie in de ontwikkeling van kennis en specialisten. Op die manier zijn we continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarmee kunnen we in onze projecten altijd net wat extra’s brengen als het gaat om duurzaamheid of innovatie.

Snel schakelen is voor ons erg belangrijk. Echter is dit natuurlijk wel altijd afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte van een project, het gevraagde specialisme of de gewenste opleverdatum. Over het algemeen kunnen onze specialisten binnen een aantal dagen op locatie zijn van het project om een inschatting te maken. Benieuwd hoe snel we voor uw project kunnen starten? Neem dan direct contact op!

Ook voor bestaande complexen zijn wij een geschikte partner. Bij bestaande projecten spelen er vaak diverse uitdagingen. De grootste is meestal dat u met zo min mogelijk inspanningen het complex naar het volgende niveau kan tillen. Daarnaast hebben we natuurlijk te maken met het feit dat het complex al veel bewoners heeft. Wij denken graag met u mee over de ontwikkeling van uw appartementencomplex. Dat kan zijn qua duurzaamheid en elektrotechniek, maar bijvoorbeeld ook qua beveiliging en leefbaarheid.

Onze oplossingen

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!