Utiliteiten & Industrie

Binnen de utiliteiten en industrie is het vaak van belang dat opdrachtgevers volledig worden ontzorgd. Zo kunnen zij zich richten op andere zaken. Elkor Groep is daarvoor de juiste partner.

Utiliteit & industrie

Ook binnen de utiliteit en industrie staat Elkor groep voor u klaar. Graag worden we vroegtijdig betrokken bij uw project, zo realiseren we samen de ideale werkomgeving. Binnen kleinere organisaties tot aan volledige industrieën. Of het nou gaat om intelligente schakelsystemen en datanetwerken, installatie en onderhoud of kleine zakelijke oplossingen, wij kunnen u ontzorgen bij uw project in de utiliteit en industrie.

Uw installatiepartner sinds 1977

Opdrachtgevers binnen de utiliteit en industrie hebben er vaak baat bij dat ze zich snel weer kunnen richten op wat voor hen belangrijk is: ondernemen. Het is dan prettig om te kunnen werken met een partner die alles uit handen kan nemen. U kunt aangeven wat u nodig heeft en wij regelen het.

Hogere ampères

Binnen de utiliteit en industrie spelen er diverse uitdagingen. Dat kan gaan van projecten met hogere ampères (250-1000). Of juist projecten die sterk geautomatiseerd en intelligent moeten zijn. Of gewoon zeer uitgebreid met de realisatie van de volledige infrastructuur van uw organisatie. Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons? Bij Elkor Groep hebben we alles in huis. Dus we pakken de uitdaging graag aan!

  • Installatiepartner sinds 1977
  • Jarenlange ervaring
  • Voldoen aan alle certificeringen
  • Innovatief & duurzaam
  • Bouwen volgens BIM
Neem contact op

Onze utiliteiten & industrie projecten

Veelgestelde vragen

Ja! Elkor groep bezit de benodigde expertise voor de totaalrealisatie van verscheidene automatiseringssystemen. Onze specialisten zullen het project grondig analyseren om te kijken hoe we dit het beste kunnen realiseren.

Snel schakelen is voor ons erg belangrijk. Echter is dit natuurlijk wel altijd afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte van een project, het gevraagde specialisme of de gewenste opleverdatum. Over het algemeen kunnen onze specialisten binnen een aantal dagen op locatie zijn van het project om een inschatting te maken. Benieuwd hoe snel we voor uw project kunnen starten? Neem dan direct contact op!

Elkor Groep blijft investeren in de expertise van haar werknemers, zo worden onze specialisten constant bijgeschoold op het gebied van nieuwe, innovatieve ontwikkelingen binnen de branche. Zowel binnen de automatisering als algemene elektrotechniek. Zo zijn we er ook vroegtijdig bij voor analyse en consultancy, dan kunnen we passende, innovatieve oplossingen aanraden die werken voor uw bedrijf.

Onze oplossingen

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!