Zorg & educatie

Projecten in de zorg en het onderwijs vragen vaak om een specifieke kennis van systemen, toegangscontrole of medische apparatuur. Elkor Groep bezit deze kennis, en weet het daarnaast ook op toe te passen in innovatieve elektrotechniek projecten.

Elektrotechniek specialisme in zorg & onderwijs

Opdrachten in de zorg of in het onderwijs vragen vaak om hele specifieke kennis. Het zijn vaak hightech omgevingen met hoge veiligheidsnormen waarbij automatisering een grote rol speelt. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis. Een juiste installatie en advies kan in dit soort situaties van levensbelang zijn. Het is dus belangrijk om hier een specialist voor in te schakelen die met uw situatie mee kan denken.

Maatwerk installaties

Veiligheid en automatisering zijn de twee centrale begrippen voor omgevingen in de zorg of het onderwijs. Het is immers van groot belang dat processen soepel lopen en dat de gebruikers en patiënten veilig zijn. Er zijn diverse oplossingen die wij u hierin kunnen bieden. Zo zijn onze specialisten bekwaam in het ontwerpen en installeren van slimme toegangscontrole of netwerkbeveiliging van medische apparatuur. Maar ook voor relatief simpele installaties van brandmelders of zorgoproepsystemen bent u bij Elkor Groep aan het juiste adres.

Ervaring en expertise

In de jaren hebben we verschillende projecten mogen ontwikkelen binnen de zorg en het onderwijs. Van grote zorgcomplexen en ziekenhuizen tot basisscholen en universiteiten. We zien sterke ontwikkelingen in de branche en het is daarom belangrijk continu te blijven ontwikkelen qua kennis en innovatie. Zo investeren we hier dan ook fors in. Hierdoor hebben we altijd de juiste specialist voor de klus. Ook hebben we een groot specialisme kunnen ontwikkelen in domotica en daarmee kunnen we de meest recente intelligente oplossingen aanbieden bij onze opdrachtgevers.

  • Installatiepartner sinds 1977
  • Jarenlange ervaring
  • Voldoen aan alle certificeringen
  • Innovatief & duurzaam
  • Domotica en automatisering
Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bij domotica is er sprake van een integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen, werken en leven. Domotica wordt met de huidige technologische ontwikkelingen steeds geavanceerder. Daarmee kan het een sleutelrol spelen in uw bedrijfsautomatisering en dienstverlening voor de toekomst.

Snel schakelen is voor ons erg belangrijk. Maar dit is natuurlijk wel altijd afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte van een project, het gevraagde specialisme of de gewenste opleverdatum. Over het algemeen kunnen onze specialisten binnen een aantal dagen op locatie zijn van het project om een inschatting te maken. Benieuwd hoe snel we voor uw project kunnen starten? Neem dan direct contact op!

Ja. De normen worden steeds meer aangescherpt en Elkor Groep zet dan ook alles op alles om te blijven voldoen aan de laatste certificeringen en veiligheidsnormen. Ook op het gebied van wet – en regelgeving hebben we specialisten die op de hoogte zijn en daarmee kunnen we in de meest specialistische vraagstukken uw partner zijn en blijven.

Onze oplossingen

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!