Woningbouw

We verzorgen elektro-installatie voor allerlei soorten woningen en projecten. Traditioneel met gasaansluiting of juist all-in electric. Van kleine projecten met 10 woningen tot grote projecten met meer dan 600 woningen.

Elektrotechnische installatie voor de woningbouw.

In bouwprojecten wordt er steeds gezocht naar betrouwbare, innovatieve en efficiënte oplossingen. We investeren dan ook continu in de vakmanschap en kennis van al onze medewerkers, en dat al ruim drie decennia lang. Van elektrotechniek tot datanetwerken, domotica, LED verlichting en brandmeld- en beveiligingsinstallaties, we mogen ze allemaal tot onze expertises rekenen.

Betrokkenheid bij projectrealisatie

We zijn het liefst zo vroeg mogelijk betrokken bij nieuwe ideeën. Zo kunnen we samen met alle betrokkenen de beste aanvliegroute bepalen voor het specifieke project. Deze grondige analyse dient voor onze specialisten als startblok om een gespecificeerd plan van aanpak uit te werken. Uit dit plan komt ook de offerte en calculatie voort. Wanneer deze past bij de wensen en budgettering kunnen we snel overgaan tot actie.

  • Installatiepartner sinds 1977
  • Jarenlange ervaring
  • Voldoen aan alle certificeringen
  • Innovatief & duurzaam
  • Bouwen volgens BIM
Neem contact op

Onze woningbouw projecten

Veelgestelde vragen

We bieden projectverzorging aan van A tot Z. Dit betekent dat projecten die wij verzorgen naast totaalinstallatie en nauwkeurige inspectie ook worden voorzien van consultancy, projectanalyse en professionele begeleiding bij elke stap van het proces. Onze specialisten werken nauw samen met alle betrokkenen waardoor we een constante kwaliteit kunnen waarborgen.

Snel schakelen is voor Elkor Groep erg belangrijk. Echter is dit natuurlijk wel altijd afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte van een project, het gevraagde specialisme of de gewenste opleverdatum. Over het algemeen kunnen onze specialisten binnen een aantal dagen op locatie zijn van het project om een inschatting te maken. Benieuwd hoe snel we voor uw project kunnen starten? Neem dan direct contact op!

Praktisch alle woningen. We pakken projecten aan van 10 woningen, maar ook projecten van 600 woningen of juist hele grote appartementencomplexen. Qua elektra gaat dit van gasaansluitingen tot en met all-electric woningen met 0 op de meter, en alles wat daartussen zit. Elkor Groep investeert veel in de continue ontwikkeling van personeel. Zodoende hebben we altijd specialisten voor uw project.

Onze oplossingen

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!